Referenties

Iedereen kan fietsen!
Ook wielrennen kun je leren.

Veurs Lyceum, Leidschendam - "Paul Zwanenburg van Bike Control heeft onze sportklasleerlingen op een uitdagende manier kennis leren maken met de wielrensport. We hebben gekozen om de lessen aan het begin van het schooljaar te laten plaatsvinden in de hoop dat leerlingen zich ook bewuster in het verkeer zullen begeven. Later dit schooljaar zullen we in samenwerking met Paul proberen om ook de koppeling te maken naar de triatlon te maken, als we met leerlingen deel zullen nemen aan de Midzomeravond triatlon in Leidschendam. Paul geeft met een aanstekelijke bevlogenheid zijn lessen en willen deze ook standaard opnemen in ons lesprogramma."

Bloemenveiling Flora - Paul heeft een zeer geslaagde wielrenclinic verzorgd bij FloraHolland Rijnsburg. De fietsclinic was een onderdeel van onze TopFit-week, waarin we medewerkers laten kennismaken met verschillende sporten. Daarnaast proberen we collega's bewuster te maken van hun levensstijl en gezondheid, maar hebben we vooral ook met z'n allen plezier. Paul's clinic paste prima in dit programma.
 
De clinic van ruim twee uur vloog voorbij, door Paul's enthousiasme en zijn gevarieerde programma. Naast het leren van een goede houding, bochten- en remtechniek, was het ook vooral leuk met originele oefeningen (waaronder één oefening met een plastic kip!). Voor een aantal deelnemers was het de eerste keer dat ze op een echte racefiets stapten; anderen hadden al meer ervaring. Mannen, vrouwen, jong of oud, Paul had aandacht voor iedereen en kon ook iedere deelnemer iets leren!

Oranje Nassau College, Zoetermeer -
 
Picasso College, Zoetermeer -
 
ISW, Naaldwijk -
 
Bonaventura College, Roelofarendsveen -
 
Leonardo College, Leiden -
 
't Atrium, Amersfoort - 

 
Rijnlands Lyceum, Sassenheim - 

Scala College, Alphen aan den Rijn -
 
Coenecoop College, Waddinxveen - 

't Rijks, Bergen op Zoom - 

OSG Willem Blaeu, Alkmaar -
"heel tevreden over je les en hoe je met de leerlingen omging! Dus een groot compliment!"
 
Stedelijk Gymnasium - Leiden - 

Tour for Life 2012 / Teamlife4you - Vandaag (29 april) hebben we een fietsclinic gekregen van Paul Zwanenburg van Bike control.
 
Wij zijn een team wat mee gaat fietsen aan de Tour for life 2012. Dat zijn 1200 km in 8 dagen. Alle deelnemers hebben een totaal verschillende achtergrond en niveau maar allemaal even enthousiast. Deze tour vergt een goeie conditie, veel doorzetting en uiteraard de controle over je fiets.
 
Met veel enthousiasme en humor heeft Paul zijn kennis van zaken en ervaring op de deelnemers over weten te brengen. Alle deelnemers hebben zijn aandacht gekregen en alle aspecten die voor ons van belang zijn heeft hij uitgebreid behandeld. Met zijn allen nog een mooie tocht gemaakt door de Ardense heuvels waar we meteen het geleerde konden toepassen. Kortom, een groot succes, wat ons allemaal weer een grote stap verder in de voorbereidingen van de tour for life heeft gebracht. Een echte aanrader!
 
Kees en Gossé, leden van team Teamlife4you